Tuesday 14 April 2009

Despre femei (MISOGINISM CENZURAT)

Femeile din zilele secolului XXI

Pana nu demult ... pe vremea parintilor si bunicilor nostrii la capitolul femei, BARBATII fie cautau ca fata sa aiba zestre astfel luand-o pe numele sau si avand grija de ea contra acel "cadou" numit zestre, fie cautau femei de casa: sa stie sa faca de mancare barbatului intors de la sapa/ fabrica (depinde de regimul politic al vremii :)) ), sa stie sa coasa salopeta de Mandru Proletar, sa stie sa calce costumul asortat cu basca care era purtat la sedintele de comitet, si sa creasca odraslele capului de familie - mandru truditor in sistemul comunist.

In zilele proaspete de an 2000+ in era CALCULATOARELOR - masinarii ale diavolului denumite de unii ... sau cel mai bun prieten al tocilarului denumite de altii - femeia trebuie sa se adapteze:de la a invata diferenta intre mouse si tastatura pana la definitii complexe cum ca  "joystick" este o un accesoriu pentru a te juca PE CALCULATOR nu in alte situatii! Astfel au aparut cele 6 asemanari intre femei si calculatoare:

1.Indata ce ai unul, un altul mai de soi apare pe piata. 
2.Nimeni in afara de creator nu intelege logica interna. 
3.Chiar si cele mai mici greseli ale tale sunt inregistrate in memorie pentru referiri viitoare. 
4.Limbajul nativ folosit pentru comunicarea cu alte calculatoare este de neinteles pentru oricine altcineva. 
5.Mesajul "Bad command or file name" este cam la fel de plin de continut ca si "Daca nu stii de ce sunt suparata pe tine, atunci cu siguranta nici n-o sa-ti spun" 
6.Imediat ce te dotezi cu unul te pomenesti cheltuind o groaza de bani pe accesorii.

Atentie doamnelor mai nou ... la certificatul de casatorie se cere o copie a Diplomei ECDL. :D

In afara de tehnologie si stiinta... femeile trebuie sa mai fie la curent cu SPORTUL.

Fotbalul numai este la moda... decat pentru toparlanii cu burtile umflate de bere si care molfaind seminte isi bat nevestele ca a pierdut nationala Romaniei. Astfel doamnele si domnisoarele cu perspectiva ar trebui sa se orienteze catre sporturi de masa cum ar fi POKER sau BILIARD sporturi apreciate de persoane cu anumite pretentii atat intelectuale  cat si sociale.(din aceasta categorie se exclud umflatii cu 4 perechi de cefe care merg la biliard "ca sa agata si ochiu lor ceva")

 - GHID PENTRU O FEMEIE MODERNA -

Conduceti cu grija!

No comments:

Post a Comment