Monday 26 January 2009

Personal Opinions

26 ianuarie 2009: 20 de ani de la ultima aniversare a "salvatorului tarii" Nicolae Ceausescu, deasemenea coincide cu fastuos anuntata Serbare a Liceului Teoretic "Grigore Moisil". Eu in ipostaza de elev ma prezint in mod evident cu cravata mea cea galbena in fata invitatilor in ordinea intrarii: o profesoara cam ciudatica dar bine informata de la FSPUB(stiinte politice), domnul Teodor Melescanu(ditai namila de om - un cap in plus fata de mine .... eu avand totusi 1.85) Danel Geanta (rucsac, portofel,etc deputat pe colegiul 24 - PD-L),  Doina Burcau (o directoare de liceu de Rahova infipta rau de tot ... cam agresiva si prostuta pana la proba contrarie desigur - PSD+PC=Love), domnul Stelian Fedorca(spaima directorasilor de unitati de invatamant din Bucuresti) doamna directoare cea PSD-ista doamna profesoara Spirtoasa si domnul profesor Muntii Vrancioaiei (nu le vom deconspira numele pentru a nu avea probleme emotionale :D).

Rezumat: Fiecare din reprezantantii fiecarui partid a tras mai mult sau mai putin de cei de a 11-a si a 12-a sa intre intr-un partid politic preferabil al lor afirmatie facuta voalata prin sugestia intrarii la o facultate de Stiinte Politice. Melescanu a efectuat un atac la adresa putzarilor care au intrat acum in Camera Deputatilor pentru prima data (Poseta si cu Burcau). La randul lor acestia au lansat mingia la fileu domnului Melescanu batand un apropo subtil la motzaitul din Senat.

Un coleg de a 12-a era sa fie dat afara din liceu de directoarea PSD-ista pentru faptul ca a rostit:"Luminita Anghel este penibila".(Luminita Anghel - candidat PSD la alegerile generale).

Dupa niste bune intrebari la care invitatii aratau cu degetul unul spre celalalt incercand sa evite raspunsul, intervine doamna profesoara mai ciudatica si ma lamureste.

Sunt multumit de raspunsul primit si ma simt mandru de faptul ca i-am bagat in ceata pe mult stimatii oameni politici! Dupa acest moment de apogeu al discutiilor intervine domnul profesor Muntii Vrancioaiei si bate vreo 20 de minute campi despre ABSOLUT NIMIC, tocmai atunci cand nu credeai ca poate fi orice mai plictisitor de atat.

 Seminarul se termina cu o directoare PSD-ista orgasmica(chiar nu vreau si nu ma intereseaza sa aflu de ce) si cu promisiunea mea facuta fata de domnul Melescanu ca ma voi ocupa personal ca pana anul viitor, toata suflarea din sala de festivitati sa poarte cravata galbena :D.

La plecarea din liceu o baba nebuna data cu spoiala de 1 inch pe fata vine si ma pupa pe mine si pe cele 2 maini drepte ale mele(TIBERIUM & BEZNA). 

2 comments:

  1. Trebuia sa ii mentionezi lui Melescanu si o aluzie legata de trecutul lui prin "bezna" PSDR ;))

    ReplyDelete